gencistatistik.com---İstatistik---İstatistik Ders Notları---İstatistik Bölümü

Tam Görünüm: Matlab Türkçe Kullanma Klavuzu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
eklentiden ulaşabilirsiziniz...

teşekkürler, sayende matlab la tanıştım kütüphaneden bugün başlangıç seviyesinde bi kitap aldım umarım okurum Wink

[CENTER]300mb.lık MATLAB Lite.
(4 part ve rapidshare)

ALINTIDIR.

Kaynak:
http://www.gencakademi.info/

[CENTER][Resim: Picture1.png]

MATLAB Lite Hakkında
Lite sürümü, MATLAB’a yeni başlayanlar veya sadece eğitim amacıylabasit MATLAB özelliklerini kullanmak isteyenler için özel hazırlanmışbir paket.
Basit ifadesi sizi yanıltmasın. MATLAB’ın yetenekleri o kadar çokki.Sadece temel özellikleri bir araya getirilmiş bu paket oldukça yeterli.Zaten MATLAB kullanıcılarının %90 - %95′i sadece bu temel özellikleriile kullanıyor MATLAB’ı.
Lite sürümünde yer almayan eklentiler spesifik özel paketleriçeriyor. Ki bu paketleri de MATLAB Lite ekleyip kullanmamız mümkünmüş.
[CENTER] [/CENTER]

MATLAB Lite is a special version of MATLAB. It includes the MATLAB R2006b v7.3 and fundamental toolboxes as follows:
Math and Optimization
  • Optimization Toolbox
  • Symbolic Math Toolbox
  • Extended Symbolic Math Toolbox
  • Partial Differential Equation Toolbox
Statistics and Data Analysis
  • Statistics Toolbox
  • Curve Fitting Toolbox
  • Spline Toolbox
Why MATLAB Lite?
  • If you are new to MATLAB and only want to try and learn MATLAB, the lite package is very suitable for you.
  • If you are interested in only basic math functions, optimizationfeatures, statistics and data analysis the Lite version is enough.
  • If it is too difficult for you to download the all MATLAB packagethat is 2 GB in size, the Lite package of 300 MB is very efficient.
  • If you further need another MATLAB toolbox you can download and use it eaisly…
Ben Lite paketi indirdim ve kullanıyorum; gayet güzel, 2100 MB yerine 300 MB olması da ayrıca güzel. tavsiye ederim.

MATLAB Lite R2006b v7.3 Part 1 90.5 MB
MATLAB Lite R2006b v7.3 Part 2 90.5 MB
MATLAB Lite R2006b v7.3 Part 3 90.5 MB
MATLAB Lite R2006b v7.3 Part 4 37.5 MB
Referans Adresler