gencistatistik.com---İstatistik---İstatistik Ders Notları---İstatistik Bölümü

Tam Görünüm: istatistik iktisad aktuerya ekonometri 4lusu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
ya ben bu 4konunun alaksnı merak edyrm acaba ben bu bölumlerden brnde yuksek lısans yapablrmym falan.yrdmcı olurmusnz =)
İKTİSAT :Piyasa Teorisi ve Türleri, Tüketici Teorisi ve Talep Analizi, Üretici Teorisi ve Arz Analizi, Refah Ekonomisine Giriş
[FONT=Verdana]AKTÜERYA :Faiz problemleri, iskonto ve peşin değer, bileşik faiz kuramı, rantlar, yaşam tabloları, yaşam rantları, yaşam sigortaları, net primler, matematik karşılıklar[/FONT]
[FONT=Verdana][/FONT]
[FONT=Verdana]biz bu dersleri goorduk we içerikleri bunlardı umarım işine yarar.[/FONT]
peki ben bunlarn herhangı brnde yuksek yapablrmym
sanırım 1 ders uzerınde (aktuerya gibi)yuksek lısans yapamazsın ama bolum uzerınde yapabılırsın ekoonometrı yada iktisat bolumlerınde yapabılırsınn
saol çok tesekkur ederm =)
Aktüerya da var bölüm olarak Smile Hacettepede, Bahçeşehirde bir de Marmarada. Ben şayet Aktüerya üzerine yükseklisans yapmayı düşünüyorumSmile tavsiye ederimSmile
arkadaşlar bırakın sağda solda yüksek lisans yapmayı bir istatistikçi olarak eğer niyetiniz akademisyen olmak değilse yüksek yapıp katkı sağlıyacak 2 bölüm var işletme ve end. mühendisliği belki bide bioistatistik gerisi istatistiğin devamı ve size hiç bir şey katmaz hele istatistikte yapma gafletine hiç düşmeyin son 2 sene gördüğünüz dersleri görüp durursunuz ben şu an işletmede yapıyorum ve herkese şiddetle tavsiye ediyorum benden söylemesi 2 sene bu az değil
endstrı muhndslıgyle alakası ne zor olmazmı sence.ve bze ne katkı saglar
end müh le alakası mı ne istatistiğin mühendislik dalı ne sence bize en yakın bilim dalı aynı zamanda aldıkları derslere bi göz gezdir istersen ve sana neler katacağına bi bak
arkadaşım tüm endüstri mühendislerine sor kendi bölümlerine alternatif olarak istatistik derler. :[Resim: 3.gif]
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler