gencistatistik.com---İstatistik---İstatistik Ders Notları---İstatistik Bölümü

Tam Görünüm: Gazi istatistik ve ingilizce Hazirlik Sinifi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bana ulaşan bu maile göre artık istatistik bölümüne ingilizce hazırlık zorunlu oldu . HAYIRLI OLMASI DİLEĞİYLE..

Merhabalar,

Sizinle Bölümümüz için yeni bir gelişmeyi paylaşmak istiyorum.

YÖK'ün 23.08.2007 tarihli Genel Kurulundan çikan karara göre, 2008-2009
Eğtim Öğretim Yilindan itibaren Bölümümüzde ingilizce hazirlik sinifi
açilmasina başlanacaktir. Kisaca, gelecek yıldan itibaren bölümümüzü
kazanan öğrenciler zorunlu ingilizce hazirlik okuyacaklardir.

Bu vesileyle Selam ve sevgilerimi sunuyorum.

Prof.Dr.Reşat Kasap

allah allah zaten bölümümüzün bi çok üniv de hazırlığı var zaten!
Gönderen aydanist - Dün 08:10 PM
allah allah zaten bölümümüzün bi çok üniv de hazırlığı var zaten!

Aydan birçok üniversitede hazırlık olabilir ama sanırım senin gazi üniversitesinden haberin yok, gazi üniversitesi genel oarak türkçe eğitim yandaşı, yani bence fern edebiyat fakültesinde böyle bir karar çıkması devrim..
hım tamam ben bilmiyordum ben bölümümüzün hazırlığı olcak gibi anladım evet bence de hazırlık olması şart.hayırlısı olsun
[SIZE=4]yapmışlar bişi ii güsel ama ne kadar faydası olur onu tartışmak lasım. bence madem böyle bi uygulama war derslerde

ingilizce olsun derim. benden geçti belki onun için rahat konuşuyorum ama önemli olan ingilizce öğrenmekse tam

anlamda dersleride ingilizce yapsınlar ...paylaşım için teşekkür ederim...
haklısın kardeşim ama bunu yapmış olmalarıda büyük bi gelişmedir..gerçekten bi cok üniversitede bu uygulama varken gazide hazırlık yoktu..yeni başlayacak olan arkadaşlarımız için bi artı olacaktır bu..
hayır sizlere katılmıyrum..ingilizce olursa ne denli o dersi iyi anlarız acaba....ingilizceyi anlamayamı çalışcaz yoksa istatik derslerinimi....hazırlık olabilir ama derslerin ingilizce olması gibi mantıksız bişi olamaz bence....onun için gazideki uygulamayı seviyorum inşalalhta dersler ingilizce olupta insanları iyice zorlayıp çıkmaza sokmazlar...
ben de derslerin ingilizce okutulmasına karşıyım bizde her dönem bi ders ingilizce düşünün ben regresyonun ne olduğunu bilmeden nasıl ingilizcesini anlıcam?
ee yani ben ikinci sınıfa geçtiğimde gazide hazırlık mı olucak hepp bizden sonra yaparlar gelir gelmez canımıza okumaya başaldılar.hazırlık olsaydı bari üniversitenin tadını doyasıya çıkarırdık.bizim türkiyenin eğitim ssteminden bence birşey ummayalım.hiçbirşeyi beceremiyorlar çünküüü!!!
arkadaşlar gazi mühendislik iktisadi idari birimler gibi fakültelerdede ing. hazırlık var ama varda ne oluo adamlar başlangıç seviyesinin ilerisine gidemio 1 sene boşyere gidio geçio ama 1 seneye nolcak?....sonrada hazırlık okudum yiyim ben senin hazırlığını iyi halt ettin.... gazide çok prof var hepside gerçekten çok başarılı insanlar ama onlar bile ingilizce bilmio 4 senede o ingilizceden eser kalır mı dersiniz ... bu nası bi mantık 4 sene sonra kpss de adamlar diyecek "dur bi ingilizce kursuna gidiim başka çare yok işe girerken istiycekler" ...insan yaşamında 1 sene bu kadar basit harcanmamalı ....odtü boğaziçi vb. üniler gibi yapsınlar öpüym başıma koyuym gerçek eğitim işte odur gazi çok saçma bişi yaptı derim....
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler