gencistatistik.com---İstatistik---İstatistik Ders Notları---İstatistik Bölümü

Tam Görünüm: ..::stajyer alan yerler?:::..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
[/color][/size][/color]Arkadaşlar stajyer alan yerler hakkında biraz bilgi verirmisiniz...(ankarada olacak)
nereler alıyor..bu yerlere ne zamanlar başvuru yapmak gerekiyor vs...
şimdiden teşekkürler...Smile
[size=medium][color=#FFA500]
bıldığım kadarıyla şimdi başvuru yaparsan kış dönemi satajları için şansın olur ocak şubat fln gbi
evet kış dönemi başvuruları başlamış.kariyer.netten cv oluşturup anahtar kelimeye "stajyer", şehir olarak da "ankara" yazarsan ordan sana uygun iş alanına başvuru yapabilirsin.kolay gelsin...
aslında kışın isterdim ama derslerim cok yoğun olmaz.İnşallah yaza kariyer nete üyeyim zatenSmile
benim merak ettiğim şey aslında ; tuik ,merkez bankası gibi büyük yerler stajyer alıyor mu?belli zamanlar içerisinde bu yerlere stajyerlik için başvuru yapabiliyormuyuz???
alabilirler konuşmak lazım belli olmuo gidip sormak lazım bi
teşekkürler arkadaşlar Smile
{EDITOR=[<]DIV[>]merhaba,[<]/DIV[>][<]DIV[>]staj için ankarada dvlet kurumlarını önerebilirim, mesela ben geçen kış dış ticaret müsteşarlığında staj yapmıştım. şubat taitline denk geliyor çok problem olcağını sanmıyorum. başvuruları takip etmen gerekecek buaralar olacaktır başvurular.. bunun dışından yaz için tüik de var mesela başvurular nisan mayıs gb oluyor, onuda takip etmeni tavsiye edrim iyi bir deneyim olacaktır...[<]/DIV[>]EDITOR}
{EDITOR=[<]DIV[>]Heralde başvurmak için oraya gidip form doldurmamız gerekiyor değil mi?Yani inetrennet başvuru yapamıyor muyuz bu yerlere?[<]/DIV[>]EDITOR}
zannedersem iki türlü staj war;bi yapmak zorunda olduğumuz,bide yapmak istediğimiz diyebiliriz.zorunda olduğumuzu okuldan bi form falan weriolar onu çalıştığımız yerdeki yetkiliye doldurtuyoruz tabi ki stajı yaptıktan sora diğerinde de biz gidip başvurabiliyoruz.ikincisi daha çok bizim için bi iş tecrübesi weya kendimizi hangi yönde geliştirmek istiyorsak ona göre oluşturulan bi durum.
{EDITOR=[<]DIV[>]BiZim okul istatistik bölümüne staj zorunluluğu vermemiş.Yani ben kendimi yetiştirmek için staj yapacagım...[<]/DIV[>]EDITOR}
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler