gencistatistik.com---İstatistik---İstatistik Ders Notları---İstatistik Bölümü

Tam Görünüm: spss 15
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
part 1

part 2

169 mb
tteşekkürler........Smile
bunu forumda bi arkadaş istemişti sanırım teşekkürler.
işime çok yarıcak teşşekür ederim
slm ben indiremiyorum sayfa görüntülenmiyor yardımc olursan sevinirim
Link ölü arkadaşım..
SPSS15 indireceğinize 16sını indirin hem sorun vermiyor trial fln da diil google a yazın çıkıyor. daha gelişmiş.
Google'a yazmaya gerek yok zaten forumda var bildiğim kadarıyla. 16 sistem gereksinimleri fazla ve 15 kurmak istiyorum bunun sakıncası yoktur sanırım "nekura" yani 16 var ve daha iyi diye buradaki linkin ölü olması arasında nasıl bir bağlantı var acaba Tongue
SPSS 15 i kurmuştum 16dan önce hata verip duruyordu ayrıca süresi dolduktan sonra outline dosyalarında sorun oluyordu. 16 daha sorunsuz olduğu için ,ayrıca uzun zamandır kullanıyorum ve hiç hata vermedi, arkadaşlara önermek istedim. Senin neyi kurup neyi kurmamak istediğin beni ilgilendirmez. Yanlış anlamaya neden olacak birşey de yazdığımı sanmıyorum . Bir bağlantı aramadım ayrıca sadece bilgilendirmek maksatlıydı.
doğrusu bende 16 kurdum yavaşlığından şikayetçiyim.Bilgisayarımdan kaynaklanıyodur dedim ama java ile programlandığı için yavaş olduğunu öğrendim.Keşke 15i kursaydım dedim.16 daha yeni sürüm diye aldanmayın yani benim gibi Big Grin
Referans Adresler