gencistatistik.com---İstatistik---İstatistik Ders Notları---İstatistik Bölümü

Tam Görünüm: """K.I.S.A...Y.O.L.D.A.N...K.Ö.Ş.E....O.L.M.A.K."""
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Biliyosunuz bir alman genç 4 yıl önce arkadaşlarını bulmak için bi site kurdu zamanla geliştirdiği sitenin şimdiki değeri milyardolarlarla ölçülmeye başlamış durumda 15 milyar dolardan bahsediliyor.1.500 $ bir fikir vede biraz ilgi şu görünen resimdeki delikanlıyı dünyanın en zenginleri arasına girmesini sağlıyor.Şimdi 23 yaşındaymış.

[Resim: 82316.jpg]

ben ise sizin içinizde buna benzer fikirleri olan var mı onu merak ediyorum biraz düşünün şöyle bir site, portal, forum... yapsak tutar köşe oluruz gibisine.Her tür fikrinizi yazın lütfen bu fikir çok saçma olur, yazmayayım DEMEYİN!En uçuk en ilginç en zekice fikirler kimden çıkacak bakalım.

DÜZELTME:
Anletin son seçeneği şu şekilde olacaktı
Saçmalama, KİM zamanını harcar böyle bi siteye üye olmak için.
facebook gibi brcok proje böyle güzel başarılara adım attı
mesela:GOOGLE...
Google ilk olarak bundan 7 yıl önce California'da Menlo Park'taki bir garajda iki üniversite öğrencisi (Larry Page ve Sergey Brin) tarafından kuruldu.İlk başlarda 2 ögrencinin yaptıgı bu arama motorunu kimse önemsemiyordu.saçma bulluyorlardı...fakat şimdiki durumu hepmiz görüyoruz...
belkide buna şans diyenler olacaktır...
kısa yol dememek lazım çünkü bunu yapmak için biraz beyni zorlamak lazım...zeka işi diye düşünüyorum benSmile
belki ileride değişik temalı bir site açmak isterim ama şimdi değilSmileSmile
ya kimsenin fikri yok mu? şunu yapsak tutar gibisine?çok süper bir fikir olmasına gerek yok sadece fikir olsun yeter.

ŞŞŞŞ sesiz ol can forumdakiler uyuyor ...rahatsız etme yavvBig Grin
rahatsız etmeyince uyuyorlarsa birlikte rahatsız edelim Big Grin
{EDITOR=[<]DIV[>]gencistatistiğin geleceğinin parklak olduğunu düşünüyorum, tabii biraz daha az geyik, daha çok paylaşımla..Smile şaka tabi.. güzel bi anket konusu.. hiç düşünmedim ama, hem alexa tarzında&nbsp;hem de bir istatistik kronolojisi oluşturmak ilginç olurdu..[<]/DIV[>]EDITOR}
{EDITOR=fikirlerin için teşekkürler, sitedeki geyik fikrin hariç Big Grin aslında bu konuyu açarken sürüyle yaratıcı fikirler yazılır diye bekledim ama ne yazık ki beklediğim ilgiyi göremedim, ankete katılan kaçtı hemen fikrini yazmadan Sad napalım sağlık olsun. [<]br[>][<]br[>]EDITOR}
evet yeni üyelerimizinde fikirlerini görmek bana mutluluk verir hadi genç beyinler. Big Grin
ilk düşünce benden oldun yenilerin içinde...

araştırma ve tanışma yeri değilde daha farklı düşüncelerin birleştiği insanların duygularını paylaştığı ve sadece duyguyların önemli olduğu bir platform olabilir.

yani her cins insan kendini açıklamak için utanmıyacak ve kendisi gibi düşünenlerden düşüncelerini paylaşacak.hiç bir ayrım olmaksızın.hiç bir ters düşünce olmadan düşüncelerini belirtecek bir ortam.

hem de yararları var.bu internet alemi yorum yeteneklerini kısıtlayan ve düşünmeyi unutturan bir ortam.yararlı olur diye düşünüyorum.

bence iyi bir ortam olurdu.yad a ben öle düşünüyorum...tutulur mu bilmem...
fikrin çok güzel vede çok iyi açıklamışsın çok sağol.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler