gencistatistik.com---İstatistik---İstatistik Ders Notları---İstatistik Bölümü

Tam Görünüm: erasmus içinn mülakatlar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
dün sınav vardı ingilizce onu geçmişim ama yarın mülakatlar var başarılı olacağımı sanmıyorum ama bilen varsa yardımcı olabilir mi nasıl sorular soruyorlar mülakata girmeden önce yapmam yada bakmam gereken konular olabilir mi??
bizim sözlü sınavın 1. bölümünde bir resim veriliyor orda gördüklerini anlatıyosun 2. bölümde iki resimin benzerliklerini farklılıklarını son bölümde de seninle birlikte sınava giren arkadaşınla birlikte karşılıklı fikir alışverişi yaparak size sunulan seçenekler arasından birini tercih ediyorsunuz.(örneğin okulda eğitimi verilen fotoğrafçılık, futbol, yüzme, müzik, matematik vede satranç derslerinden hangisine gideceksiniz arkadaşınızla tabi, sen ona git ben buna giderim demeyeceksiniz birbirinizi ikna edeeksiniz olumlu olumsuz yönlerini söyleyeceksiniz ortak kararı vereceksiniz)birde bunlara girmeden önce adın nedir bölümün nedir, nerelisin, yükseklisans ise neden eğitimci olmak istiyosun gibi sorular var ama bunlar puanlamaya girmiyor sadece ortama alışmak için.Umarım yardımı olur.(Bu çukurova üniversitesine ait yabancı diller fakültesinin muafiyet sözlü biçimidir.)
of ya geçemicem galiba ben yarın Sad
biizm mülakatlarda çok zorlamamıslardı. yarı turkce yari ingilizce konusmustuk.yeter seviyede ingilzcen olup olmadıgını ölçmeye çalişiolar zaten sizden harika bi dil beklmeiyorlar sadece gittiğin zamn derdini anlatabilecek kadar olsa yeterSmile turkçe kısmında da gittiğini farz ederk neler yapabileceğini ölçmeye çalişolar
ya endişelenme her bölümde 3-4 düzgün cümle söylesen yetiyor ,kusursuz bi ingilizce beklemiyolar ki bekleselerde bulamazlar zaten Big Grin moral bozma sen, umarım geç kalmamışımdır.
Referans Adresler