istanbul üniversitesi işletme fakultesı ogrencısıyım,ıstatıstıkçıler kadar bılgım yok hatta hıc yok

buyuzdende bu odevın altından kalkamayacagım sanırm.konuzumuz lezzet testı arastırma projesı yapacagız,işte ön anket anket analızler nerden başlayacagımı buolemıyorum.şimdi bısuru kesın guvenılırlıgı sarscak şey olcak sunumda resıl olcaz:(off çok dertlıyımmm
cglh2o Yazılan:istanbul üniversitesi işletme fakultesı ogrencısıyım,ıstatıstıkçıler kadar bılgım yok hatta hıc yok
buyuzdende bu odevın altından kalkamayacagım sanırm.konuzumuz lezzet testı arastırma projesı yapacagız,işte ön anket anket analızler nerden başlayacagımı buolemıyorum.şimdi bısuru kesın guvenılırlıgı sarscak şey olcak sunumda resıl olcaz:(off çok dertlıyımmm
Önce soruları çıkartacaksın ama soruları çıkartırken hangi bilgiye ulaşmak istediğin çok önemli. Konunun nasıl olduğu hakkında bir bilgim yok ama şunu diyebilirim, yemek kültürü olan insanlar ile kilolu olmanın arasında bir bağ falan var mı? Saçma oldu ama işte bu şekil merak ettiğin ilişkileri ulaşmak istediğin bilgi için sorular çıkarman lazım.İşte sonuçta ulaşman gereken bilgi için bir takım testler yapacaksın ama anketide düzgün hazırlaman lazım. Açık öğretim de bununla ilgili çok güzel bir pdf döküman vardı. Bulursam koyarım buraya. Anketi hazırlamak çok önemli bu konuda yardım almanı tavsiye ederim. Analiz kısmında ne tür bilgiye ulaşmak istediğin ile ilgili. Bence sen hepsinde yardım al

Anketini burada paylaşırsan bilen insanlar eksiklerini söyleyebilir ve anketi paylaştıkdan sonra ne tür bilgilere ulaşmak istediğini buraya yaz tabi paylaşmak istersen. Örneğin 1. Damak tadına önem veren insanların kültür seviyesi ile ilişkisi. 2... 3... diye yaz . Kolay gelsin iyi çalışmalar
Konu I.U Isletme Fakultesi Lisans Ogrencilerinin Marka Bagimliginin Cola Secimine Etkileri..
3 farkli cola orneklem'e markalar acik ve kapali sekilde tattirilip sorular sorulacak..
(Lezzet testlerinde kisilerin bilmeden ictikleri "pepsi" nin "coca cola"dan daha basarili cikmasi uzerine "coca cola"nin uzuun arastirmalardan ve cook basarili lezzet testlerinden sonra formulu degistirip "new coke" cikarmasi fakat testlerden basariyla ciktigi halde halkin buna ters tepki verip yuzlerce sikayet telefonu almasindan ve nihayet "classic coke" a geri donmesinden yola cikiliyor) (*Bu arada ise yarayabilir mi bilinmez lakin ek bilgi : "coca cola" duruma "yalnizca 1 yudum alinirsa pepsi sekerli oldugundan daha lezzetli gelebilir onemli olan bardagin sonuna kadar icip karar vermek!" diye leziz bir aciklamadan da alamiyor kendisini : ) )
Iste burada hangi sorular ve olcekleme yontemleri can alici olabilir o konuda yardimci olursaniz bu odevi almis birisi olarak ben de cok sevinirim..