Cevaplanan mesajlar ve yeni konuların yazdığı pencere anasayfada görünmüyo.Sitenin görünümünün güzelleştirilmesi, sürekli güncellenmesi güzel bişey ama biçok sorun oluyo ben basit olsun kullanışlı olsun taraftarıyım teşekkürler.
ewt konuları takip etmek baya zor oluyor.
sıtedekı bırcok aksaklık zamanla duzeltılmeye calısılıyo konular ve cevapları tekrar koydum yerıne cevap verırken ve ımzalardakı sıkıntılarda buyuk oranda gıderıldı yalnızca cevaplarını yazdıktan sonra degıstırmek ıcın gırdıgınızde bazı kod hataları cıkabılıyo onları da sılersenız cok memnun olurum...takdır edersınızkı bende sızler gıbı ogrencısıyım ve yeterlı vaktı bulamıyorum eksıklerle ılgılenmek ıcın...
yeni konular geldikçe eskiler siliniyorya onlara tekrar ulaşma şansımız var mı?ulaşamadıklarım konu başlığı içinde kullanılmayanlar.geçen bir arkadaş soru sormuştu burdan ben de bişiler söylemiştim ama cevap gelmemişti.cevap gelmeyebilir ama yazdıklarımızı kaybolduktan sora görebiliyor mu diğer üyeler de daha sonra.çünkü ben göremiyorum bazı konuları bilgi verirseniz sevinirim.ii çalışmalar tşkrlr
o gordunuz sadece son aktıf konular o konuların aynısı hangı kategorıye acmıssanız ıcınde duruyor bulmak ısteyenler ordan bulabılırler...sılınmıyor yanı hıc bırsey...
tşkrlr.ben açmadığım için kategoriyi bilmiyorum.belirli bi kategoride açmamış.ben de diğerlerine falan bakıyorum bulamıyorum.neyse çok öenmli değil. ödevdi ama sorun değil.kategorilerden bakcağımı biliyorum ama yine de bulamadığımdan sormuştum.sağolun..
istediğin konuyu arattırarak bulabilirsin.