gencistatistik.com---İstatistik---İstatistik Ders Notları---İstatistik Bölümü

Tam Görünüm: "Çukurova" 1. sınıf "ENF" final?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Selam, Hamza hoca vizede dağıttığı notlardan soru sormuştu.
Finalde kitaptan soracam dedi ama kitap baya bi karışık, Acess powerpoint işlenmiş sanırım baya bi ders kaçırmıştım.Bu sınav hakkında hertürlü bilgiye ihtiyacım var aklınızda ne varsa yazarsanız memnun olurum.
Birde edebiyat var iki tane not dağıttı ama onlarda sınavda sorulacak tipte bilgiler değil o sınav hakkında bilgisi olan varsa onuda yazarsanız sevinirim.( Neşe hoca )
bizim zamanımızda bılgısayarın 1 . donemıne aıt kıtap yoktuu dolayısıyla sadece dagıttıgı notlardan soracaktır we zaten fınalı okucagını hıcc sanmıyorum wızeyı dıkat edersen 6 haftada okuyor kaldıkı fınalı 1 haftada nasıl okusun bılıyosunkı fınal sınawları 1 hafta sonra acıklanmak zorunda.. nesee hoca test yapabılırr.. dagıtıgı notlar werdıgı kıtaplardan soru sorar.. basarılarr
teşekkür ediyorum bir kez daha umarım neşe hocada okumaz Big Grin
nese hocayı bosver sen yaz okulunda beyazevlerden al edebıyatlarını aa dussun ıkısıde...hazma hocaya gelıncede excel formullerıne cok ıyı calıs excel formulu sormustu bızım zamanımızda vede powerpoınt menulerı hangısı ne ıse yarar gıbı sorular sormustu...
ya inşAllah yaz okuluna kalmam cc düşsün yeter, fazla not istemiyorum Big Grin gerçekten ben exceli unutmuşum sadece access vede powerpoint hatırlıyodum çok teşekkür ederim.Excel formüllerine vede 3 progremında menülerine çalışacam çok sağol adminim.
Referans Adresler