gencistatistik.com---İstatistik---İstatistik Ders Notları---İstatistik Bölümü

Tam Görünüm: spss?sürüm farkı?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Ya arkadaşlar spss öğrenmeye yeni başladık bizim hocanın dağıttığı notlar spss 9.0 ile ilgili.ben burdan farklı bir sürümünü yani daha ileri bir sürümünü yüklesem değişen bir şey olur mu?teşekkürler.
tam olarak bılmıyorum ama bence olmaz sızınkı daha yenı bı surum olsaydı belkı sorun olabılırdı yanı menulerde falan belkı burdakı bılgıler olmazdı ama burdakı daha yenı bı surumse hocanızın anlattıkları zaten var olan seylerdır ama belkı kucuk ısım farklılıkları olabılır bunlarda cok zor olmaz sanırım..
bişiy olmazzz...
imdatttt[Resim: 40.gif] bir kuratırcı meleğe ihtycmz war [Resim: 25.gif] spss 16.0 indrmemmz lazım orjinali 1599$ nerde bizde o paraaa [Resim: 29.gif] arkadaşlar rapidshare'leri ben de gördm ama o da para istyoo yaww başka bi yolu yok mu şu spss'i indrmek için help mee [Resim: 102.gif]
benm gibi zavallı bi psikoloji öğrencisine spss 16.0 konusunda yardm etmek isteyen yardımsewer arkadaşlar bana s1a1n1a1n1e1@hotmail.com adresnden de ulaşabilirler [Resim: 71.gif]
Referans Adresler