|
Yüksek Lisans: Biyoistatistik- Ekonometri- Endüstri Mühendisliği???
|
|
08-06-2009, 07:29 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Yüksek Lisans: Biyoistatistik- Ekonometri- Endüstri Mühendisliği???
artık hiç bir şeyin garantisi yok ki
bilemicem yani kadro var mıdır diye ekonometri de iyi fakat bana hitap etmio pek iktisattan çok anlamıyorum fikrimi paylaştım umarım yardımcı olmuşumdur
Ölçemedeğiniz şeyi yönetemezsiniz... |
|||
|
08-09-2009, 01:17 AM
|
|||
|
|||
|
aslında çalışmayı düşündügün sektör çok önemli biyoistatistik gerçekten önü açık bir dal ben bu dala yöneldiğim için gönül rahatlıgıyla tavsiye ederim ama su varki özel sektörde istatistik mezunu yerine iktisadi ve idari bilimler mezunları çok fazla tercih ediliyor özelliklede ekonometri mezunları iki alanda iş bulma açısından sıkıntı yasamayacagın dallar burda senin ne istediğin önemli
|
|||
|
08-09-2009, 11:53 PM
|
|||
|
|||
|
peki söyle bir secenek olsa. Acık ögretimden iktisat okuyup,ögrün ögretimde istatistik vede üstüne ekonometri yüksek lisans sizce bu karışım iibf mezunlarının önüne gecmemizi saglamazmı ?
|
|||
|
08-10-2009, 01:56 AM
|
|||
|
|||
|
Bu okuduklarını bir de anlamak için okursan çok kişinin önüne geçersin. Ama sadece diploma bir işe yaramıyor çünkü adamlar senin bilgini kendileri ölçüyorlar bir de.
|
|||
|
08-28-2009, 08:47 AM
|
|||
|
|||
|
Arkadaşlar karar vaktine 3 gün var. Ne düşünüyorsunuz bu 3'lü hakkında???
|
|||
|
02-28-2010, 09:13 AM
|
|||
|
|||
|
ankette SAYISAL YÖNTEMLER eksik kalmış...
|
|||
|
06-17-2010, 06:04 PM
|
|||
|
|||
|
peki dokuz eylül üni. de endüstri mühendisliğin de yüksek lisans yapma şansımız nedir? yüksek lisans için öğrenci seçiminde ortalamanın etkisi ne kadar? bir de başvurular çok yoğun oluyo endüstri müh. için...
|
|||
|
06-17-2010, 09:40 PM
|
|||
|
|||
|
Sececegin bolumu ve universiteyi secmeden once, o universitelerin o programlarinda verilen dersleri arastir ve tabi hocalar hakkinda bilgi edin. Uzmanlasmak istedigin alan ve yapmak istediklerin konusunda daha faydali olacaktir. Verilen dersler bire bir ayni olmasa da benzerleri sonucta. Kolay gelsin.
"Yesterday is History, Tomorrow is a Mystery, Today is a Gift, That's why it's called the Present" |
|||
|
07-18-2010, 01:10 AM
|
|||
|
|||
|
tartışmasız bioistatistik derimmm
kavsi.forumcity.com |
|||
|
07-30-2010, 05:50 AM
|
|||
|
|||
|
istatistik meznuyum..istatistikte mastır yaptım..doktoraya devam ediyorum yine istatistikte...her aşamada geçtiğim adımlarda hiçbişi öğrenmediğimi keşfettim..bana çok faydası oldu..ama ekonometri yaparak bakış açımı ve uzmanlık alanımın çerçevesini genişletmek isterdim...ama end müh. kel alaka olur..biyoistatistik de olabilir ama daha kısıtlı..bence ekonometri ve istatistik...
|
|||
|
|
| Benzeyen Konular | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Görüntüleyenler: | Son Mesaj | |
| yüksek lisans.. | seedaa | 1 | 209 |
02-18-2010 10:12 PM Son Mesaj: ugrdrmz |
|

bilemicem yani kadro var mıdır diye
fikrimi paylaştım umarım yardımcı olmuşumdur